Werken bij

Functieomschrijving

#medewerker bediening #restaurant de waterakkers #8-24 uur p/w #weekend #teamwork #gezelligheid #fooibovenopjesalaris

Wij zijn positief ingesteld en kijken vooruit! Als we straks open mogen, hebben wij JOU nodig! Heb jij altijd al in de horeca willen werken, ben jij van nature een gezelligheidsdier, heb je misschien al wat ervaring opgedaan en vind jij het leuk om onze gasten tot in de puntjes te verwennen? Lees dan snel verder.

Info

Voor het meest veelzijdige restaurant in de regio zijn we op zoek naar nieuwe gezellige medewerkers voor in de bediening. Wij zijn een gezellig restaurant dat zich richt op families en gezinnen. We zijn open voor lunch, diner, borrel en feesten en partijen. Heel divers dus!

Waarom zou je bij ons willen komen werken?

Wat een groot voordeel is van werken bij ons, is het feit dat je nooit heel laat klaar bent, dus je kan na je werk nog lekker naar het café, vrienden of gewoon vroeg naar bed. Dat maak je niet veel mee elders in de horeca! Verder werken wij in een heel leuk team, waar zowel jongens als meiden deel van uit maken. Je werkdagen zijn voornamelijk in het weekend. Wel zijn we van plan onze openingsdagen en tijden in de zomervakantie te verruimen, dus dan zou je ook andere dagen kunnen werken.

Na werktijd is er altijd ruimte voor een drankje en muziek! Teamuitjes slaan we ook zeker niet over! Zo zijn wij dit jaar naar de Heineken Brouwerij geweest, daarna een borrel en diner! Was zeer geslaagd! Wat zullen we komend jaar doen…Heb jij een idee?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij 18 jaar of ouder en ben jij beschikbaar in het weekend en met de feestdagen? Reageer dan snel op deze vacature met een korte motivatie en CV.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €7,00 – €12,00 per uur

Contractduur 6 maanden

Parttime uren: 15 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: Vanaf €7,00 per uur