Werken bij

Medewerker bediening

8-24 uur p/w |weekend | Teamwork |Gezelligheid | Fooi bovenop je salaris

Heb jij altijd al in de horeca willen werken, ben jij van nature een gezelligheidsdier, heb je misschien al wat ervaring opgedaan en vind jij het leuk om onze gasten tot in de puntjes te verwennen? Lees dan snel verder.

Info
Voor het meest veelzijdige restaurant in de regio zijn we op zoek naar nieuwe gezellige medewerkers voor in de bediening. Naast het verzorgen van lunch en diner, ben je ook verantwoordelijk voor feesten en partijen. Zo verzorgen wij regelmatig vergaderingen, jubilea, huwelijken en verjaardagen. Je zorgt ervoor dat de gasten aan niets ontbreekt en dat zij de dag of avond van hun leven hebben. De werktijden zullen per week variëren tussen 11.00 en 22.00 uur.

Waarom zou je bij ons willen komen werken?

Sinds mei 2018 hebben wij (Giel en Anita) dit restaurant overgenomen. Het concept blijft zoals het is. Gezinnen, families, kinderen zijn nog steeds van harte welkom en dan ook onze primaire doelgroep. Toch willen wij het ons publiek iets verbreden, door het restaurant in een nieuw jasje te steken. Zo zij wij al goed op weg met het verbeteren, vernieuwen en moderniseren van diverse zaken en we zijn nog lang niet klaar! Super leuk om deel uit te maken van deze veranderingen, waar uiteraard ruimte is van inbreng van onze medewerkers en dus ook van jou!

Wat een groot voordeel is van werken bij ons, is het feit dat je nooit heel laat klaar bent, dus je kan na je werk nog lekker naar het café, vrienden of ander feestje. Dat maak je niet veel mee elders horeca! Verder werken wij in een heel leuk team, waar zowel jongens als meiden deel van uit maken. Merk je dat je toch beter tot je recht komt in de keuken? Geen probleem, dan zoeken we naar een oplossing!

Na werktijd is er altijd ruimte voor een drankje en muziek! Teamuitjes slaan we ook zeker niet over! Zo zijn wij dit jaar naar de Heineken Brouwerij geweest, daarna een borrel en diner! Was zeer geslaagd! Wat zullen we komend jaar doen…Heb jij een idee?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij 18 jaar of ouder en ben jij beschikbaar in het weekend en met de feestdagen? Reageer dan snel op deze vacature met een korte motivatie en CV.