Kids

Wij zijn er helemaal op ingesteld dat u gezellig langs komt met de kinderen. Zo hebben wij in het restaurant een plek gecreëerd waar zij zich kunnen vermaken. Er zijn touch-screen speelmodules, televisie, een blokkenbak, schoolbord, boekjes en nog veel meer! Daarnaast is er direct gelegen aan het terras een mooi terrein met (nieuwe) speeltoestellen en een enorm veld waar lekker zij zich helemaal kunnen uitleven. Genoeg te doen voor jonge en oude kinderen. Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard een ruimte om te verschonen.

Op ons terras kunt u al heel vroeg in het voorjaar genietend van de zon wat drinken of eten terwijl de kinderen lekker spelen. Vanuit het restaurant heb je ook zicht op de speeltuin en de speelhoek binnen, waardoor u de kinderen niet uit het oog verliest.

Voor de kinderen is er een uitgebreide keuze uit diverse gerechten, voor zowel lunch als diner. Altijd geserveerd met een kleine verrassing! Check de menukaart!

Is er een nieuw gezinslid op komst en geen zin in weken- of maandenlang kraamvisite? Nodig al uw vrienden, familie, buren, collega’s en kennissen uit op één ochtend of middag en vier uw kraamfeest* bij ons!

Ook voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht. U zou bijvoorbeeld kunnen zwemmen bij Zwembad de Waterakkers en daarna eten en spelen bij ons. Neem contact op voor de mogelijkheden!