Hoofdgerechten- Vanaf 16.00 uur

Hoofdgerechten

Varkenshaassaté
125 gram
250 gram
 
15
18
Kipsaté
125 gram
250 gram
 
15
18
Spare ribs
Normaal gekruid
Pittig gekruid
 
18
18,75
Knorrepot (G)
Varkenshaas oversmolten met brie & een saus van champignons
18,75
 
 
Steak
Met romige pepersaus & groenten
18,50
 
STEAK & GAMBA
Malse steak met pepersaus & gegrilde gamba’s
21
 

Burgers

RUNDERBURGER
Klassiek met bacon, cheddarkaas & hamburgersaus
 
15
ZALMBURGER
Met wakame & wasabimayo
17,50
VEGABUGER
Met rode uien compote & hummus
 
16,50

Hoofdgerechten vis

ZEEBAARSFILET
Met antibiose & kruidenolie
19,50
ZALM
Gebakken met sesam, taugé & Japanse sojasaus
18,50

Maaltijdsalades & Vega

Salade carpaccio

Met pijnboompitten, Parmazaanse kaas met pesto of truffelmayo

16
Salade geitenkaas (V/G)

met warme geitenkaas, uiencompote, portstroop, walnoten & geitenkaaskroketjes

16
Loempia (V)

Gevuld met brie, spinazie, sperziebonen, wortel, einoedels en omeletreepjes geserveerd met Hummus.

16
ZALM & COUSCOUS (V)
Gerookte zalm van De Boeren Roker & couscous met lente-ui, citroen yoghurt
16

Alle gerechten worden geserveerd met friet. Wilt u graag salade bij uw gerecht, geef dit dan aan bij uw bestelling. Heeft u een allergie? Geef het door bij uw bestelling. (G=Glutevrij, V= Vegetarisch)