Pepernotenbox bestellen

🎶 Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint🎶

Komend weekend is de Sint weer in het land en dat betekent PEPERNOTEN! Alleen de Sint heeft hulp nodig, want er zijn niet genoeg bakpieten. Help jij de Sint met pepernoten bakken?
Ben je aan het bakken?? Maak een bakselfie📸, zet online en Tag Restaurant de Waterakkers.. zo weet de Sint hoeveel pepernoten er worden gebakken😉

Bestel je PEPERNOTENBOX hieronder, maak een keuze uit de volgende data: 14/15/21/22/28/29 november of 5/6 december en haal de box op of laat bezorgen! 🛻 Kosten: €10,- per kind. (Box op de foto is voor 2 kinderen).
Voor bestellingen vanaf €20,- hebben de bezorgpieten nog een beetje tijd over om de boxen te bezorgen tussen 15 en 17 uur. Ophalen kan tussen 14 en 18 uur in het restaurant. Bezorgen in Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Castricum.

P.S. de bezorgpieten komen ons ook s’avonds helpen met de Take Away gerechten op 21/22/28/29 november en 5/6 december! ➡️
Met 🎁 voor de kids! Houd social media en de website in de gaten😁

Pepernotenbox

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.