Over ons

Familierestaurant de Waterakkers bevindt zich aan de “Sportboulevard” in Heemskerk op de kerkweg. Evenals een unieke combinatie aan sportieve- , recreatieve- en ontspanningsvoorzieningen biedt het al zijn gasten een ruime en gratis parkeergelegenheid. Het restaurant beschikt over 180 zitplaatsen waar u een grote diversiteit van gerechten wordt aangeboden. Zo bieden wij u een keuze van 40 soorten pannenkoeken en een uitgebreide á la carte kaart.
Er zijn uiteraard kinderstoelen aanwezig en er is ruimte voor het verschonen van de allerjongste gasten.

Om kinderen extra te vermaken biedt het restaurant ook een speel- en videohoek, met tv en 2 touch-screen speelmodules. Daarnaast beschikt het restaurant over een speeltuin en een schitterend gelegen buitenterras waar men al vroeg in het voorjaar genietend van de zon wat kan drinken en/of eten.
Ook voor kinderfeestjes is men hier aan het juiste adres; eerst lekker zwemmen in het zwemparadijs van “De Waterakkers” en daarna heerlijk genieten van een verjaardagsmenu in het restaurant.

Tevens zijn er faciliteiten voor het houden van recepties, verjaardagsfeesten, bufetten, bruiloften, brunches, feestavonden, kraamfeesten, koffietafels en BBQ‚s

(capaciteit van 300 personen in de zomer).

Kijkt u rustig verder op onze website voor de diverse mogelijkheden.